Webdesign

{ Benut jij je website eigenlijk optimaal..? }

Ook voor ieder online probleem een oplossing!

Inklude ontwerpt en ontwikkelt tegen een aantrekkelijke prijs websites voor kleine tot middelgrote bedrijven en instellingen, alsmede voor particulieren. Aansprekend design dat aansluit bij de huisstijl, een heldere navigatie-structuur en een gebruikersvriendelijk Content Management Systeem (CMS) vormen hierbij de voornaamste uitgangspunten.

Tijdens een intakegesprek met Inklude worden de behoeftes voor webdesign in kaart gebracht. Wat wil je? Wat is het doel van de nieuwe website? Wat is de doelgroep? Zomaar wat vragen die aan bod komen. Aan de hand van dat intakgesprek maakt Inklude een passende offerte en Plan van aanpak. Geen gekke bedragen, gewoon een eerlijke offerte met een helder verhaal.

Aan de slag!

Na akkoord op de offerte maken we bij complexe websites eerst een Functioneel ontwerp dat alle gewenste functionaliteit beschrijft. Dat vormt het uitgangspunt voor het design en de programmeurs. Zaken vooraf afkaarten voorkomt veel wijzigingen achteraf. En je weet gelijk wat je kunt verwachten. Handig toch?

Uw website zelf beheren

De websites die Inklude oplevert, zijn eenvoudig door de klant zelf te beheren. Hiervoor heeft Inklude twee oplossingen. Afhankelijk van gewenste functionaliteiten en budget kiest Inklude samen met de klant voor het juiste CMS. Zo krijg je dus de juiste oplossing!

WordPress

WordPress is een open-source CMS en is gefocused op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. Ideaal als basis voor heel veel websites. Met WordPress kun je eenvoudig je eigen website onderhouden. En wil je dat Inklude dit voor je doet? Ook geen probleem. Ook daar vinden we wel een oplossing voor.

InkludeCMS

Heb je behoefte aan een maatwerk website of wil je een eigen webshop waarbij je eenvoudig producten, voorraad en klanten kunt beheren? Dan rusten we je website of webshop uit met InkludeCMS. Ook dit CMS kenmerkt zich door gebruikersgemak en snelheid. Wel zo handig!

Hosting en domeinnaamregistratie

Snel even een domeinnaam vastleggen of je hosting regelen? Leg ook dit bij Inklude neer. Heb jij er in ieder geval geen omkijken meer naar en weet je zeker dat het in goede handen is.

Interesse?
Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je interesse in een intakegesprek? Neem dan direct contact op!