Over Inklude

{ Want je wilt Inklude toch wel eerst leren kennen voordat je zaken met ze gaat doen..? }

Wie is Inklude?

Inklude is april 2007 opgericht door Jeroen Rouwenhorst. Na een jaar fulltime met Inklude aan de slag te zijn geweest is Jeroen in dienst gegaan als Project manager bij verschillende internetbedrijven en communicatiebureaus. Naast zijn fulltime werkzaamheden is hij altijd als freelance vormgever, webdesigner en fotograaf bezig gebleven voor bestaande en nieuwe klanten.

Wat kan Inklude voor je doen?

Inklude is een bureau dat zich richt op grafische vormgeving, webdesign en fotografie. Voor het vormgeven van advertenties, logo’s, websites, brochures of welke andere uiting dan ook, ben je bij Inklude aan het juiste adres. En is een pakkende foto een belangrijk onderdeel van je uiting? Geen probleem! Dan pakken we gelijk de camera! Als student aan de Fotovakschool zit ook dat helemaal goed.

Waar is Inklude goed in?

Crossmediaal denken is de specialiteit van Inklude. Op dit moment zijn de huisstijl en de website van een bedrijf nog veel te vaak twee losse onderdelen binnen de bedrijfsuitingen. Inklude zorgt ervoor dat deze naadloos op elkaar aansluiten. En hebben we daarbij hulp van anderen nodig zoals drukkers of webbouwers? Geen probleem! Dankzij een groot netwerk met freelancers en kwalitatief hoogstaande bedrijven hoef je je ook daar over echt geen zorgen te maken.

Bekijk alle diensten.

Nu al overtuigd?
Neem dan direct contact met Inklude op!

Wil je toch nog even kijken wat Inklude al gerealiseerd heeft?
Kijk dan in het portfolio. Of maak een afspraak en ik vertel je alles over de mogelijkheden.